Contoh surat pribadi bahasa sunda

Setelah sebelumnya pusat informasi terbaru membuat postingan contoh surat pribadi kepada teman baik dengan menggunakan bahasa indonesia secara umum. Selain dalam bahasa indonesia umumnya adakalahnya kita menggunakan bahasa daerah seperti bahasa sunda. DIkarenakan admin bukan orang sunda maka untuk bahan referensinya admin mencari contoh suratnya. Langsung saja simak contoh surat pribadi bahasa sunda dibawah ini :

 

Bekasi, 14 Nopember


Hatura katon
di bandung


Assalamualaikum Wr.Wb.

Hai,apa béja,baik alus waé ton? Kuring sarta kulawarga kuring dina kaayaan cageur walafiat.
Gampang mudahan béja anjeun ogé kawas éta.Naon di Bandung hujan terus sapanjang poé? Dibekasi ampir saban poé hujan
lokadieunakeun.

ton, bulan hareup pan udah mimitian libur sakola, naon manéh boga rencana liburan ka luar dayeuh? 
Lamun henteu kuring hayangnganjang ka imah anjeun.Kuring hayang nempo éndahna keindahan
dayeuh Bandung sarta berlibur babarengan anjeun

Sakitu tiheula surat ti kuring engké jaga urang sambung deui.kuring tunggu balesan suratanjeun.


Wassalamualaikum Wr.Wb.

 

Sahabatmu,
Miftakhul Huda

Contoh surat pribadi bahasa sunda Rating: 4.5 Diposkan Oleh: mario dewantara

0 komentar:

Poskan Komentar